top of page

Az üzletről

Az L-Sport Komárom Esztergom megye első sí és snowboard kölcsönzője Tatabányán. Sportboltunk szolgáltatásai közé tartoznak futó-, túra-, vízi- és téli sportok felszereléseinek árusítása, továbbá sí, snowboard kölcsönzése és szervizelése. Üzletünkben utazásaihoz biztosításkötésre, illetve tetőbox bérlésre is van lehetőség.

Névtelen.jpg

Rólunk

Lévai László és Lukács Beáta, testnevelő házaspár vagyunk, a síelés, futás, túrázás szerelmesei. Az általunk szervezett számtalan sítáborral, és a több tízezer lefutott kilométerrel a lábunkban szakértőként tudunk segíteni a sportfelszerelések kiválasztásában.

kép1..jpg
kép2..jpg

Történetünk

1993-ban nyitottunk, mint Komárom-Esztergom megye első sí és snowboard kölcsönzője. Üzletünkben kezdetben sí és snowboardfelszerelések árusításával, kölcsönzésével és szervizelésével foglalkoztunk.

2002-ben költöztünk a jelenlegi üzlethelyiségünkbe, a tatabányai Aradi Vértanúk tere 7. alá. A meglévő szolgáltatásaink - amelyek a télisportokra korlátozódtak - mára már kibővültek. Jelenleg futáshoz, túrázáshoz és vízi sportokhoz is kínálunk felszereléseket.

2012-ben üzletünk teljes átalakításon ment keresztül és még egy szinttel bővült. Így leendő és jelenlegi vásárlóinkat ma már egy kétszintes sportbolt, sí és snowboard kölcsönző, illetve szerviz várja.

2018-ban érte el az üzlet a jelenlegi formáját, miután a sí és snowboard kölcsönzésre alkalmas üzlethelyiség kibővült. Így a nagyobb számú vevőinket  kényelmesebben tudjuk kiszolgálni.

 

Az L-Sportot választani egyet jelent a téli- és nyári sportok élményeivel.

 

üzlet 8..jpg
bottom of page